معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
عرضه هر گونه سالاد، سبزی خام و کاهو در اغذیه فروشی‌ها ممنوع است


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای بهبود وضع اغذیه فروشیها برخورد پلیسی نداریم. تلاش ما این است که با تشویق رستوران‌ها و اغذیه فروشیهای سالم آنها را به اصلاح وضعیت تشویق کنیم و مردم را به سمت مراکز مورد تأیید بکشانیم.

به گزارش لقمه، احمدرضا فرسار امروز در نشست خبری مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره نحوه رسیدگی به تخلفات اغذیه فروشی‌های متخلف که از جمله گوشت‌های بی‌کیفیت استفاده می‌کنند، توضیح داد: ما برخورد پلیسی با رستورانها و اغذیه فروشی‌‌های متخلف نداریم و سیاست ما بازدیدهای کارشناسی، آموزش و تشویق به تبدیل وضعیت است.

وی گفت: برنامه این است که با اظهارنظرهای کارشناسی و تعامل و همکاری با اصناف و اماکن کار را پیش ببریم و یکی از برنامه این است که به اغذیه فروشی‌هایی که عملکرد مناسبی دارند لوح طلایی، نقره و برنز بدهیم که مردم نیز اغذیه فروشی‌های سالم را بشناسند.

فرسار ادامه داد: برای این کار 60 رستوران در استان تهران برای دریافت لوح نامزد شدند که از این تعداد 10 اغذیه فروشی در هفته آینده این لوح را دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: اغذیه فروشی‌هایی که 90 امتیاز بگیرند، لوح طلایی، آنهایی که 80 امتیاز بگیرند لوح نقره و مراکزی که 70 امتیاز بگیرند برنز دریافت می‌کنند، مصرف روغن، نمک مناسب، عرضه غذای رژیمی، تعیین کالری غذاها در منو از جمله گزینه هایی است که علاوه بر شاخص های بهداشتی و بهسازی در دریافت لوح طلایی موثر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بعد از رستورانهای و اغذیه فروشی‌های شهری به سراغ اغذیه فروشی‌های بین راهی و بعد از آن قنادی‌ها برای تشویق مراکز مورد تأیید می‌رویم.

وی اضافه کرد: با توجه به شیوع وبا و التور عرضه هر گونه سالاد، سبزی خام و کاهو در اغذیه فروشی‌ها ممنوع است و مردم هر گونه تخلف از این امر یا هر تخلف بهداشتی دیگر را مشاهده کردند به شماره 09678 اعلام کنند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.

فرساد گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از نظر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور است که فاصله بین شرقی‌‌ترین و غربی ترین نقطه آن 170 کیلومتر است و 10 میلیون نفر از جمعیت کشور یعنی یک هفتم ایرانیان تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی این دانشگاه هستند.


نقل از :فارس

کد: 395 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۳۰ شهريور بازدید: 5127 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
3 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
4 «ورزشگاه آلمانی» یکی از رستورانهای زیبای لندن ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ شهريور
5 اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
6 تجربه‌ای فراموش‌نشدنی با غذا خوردن در لیسبون ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
7 نظارت وزارت بهداشت بر رستوران های بین راهی در ایام نوروز ۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند
8 وعده شام کریسمس در کشورهای گوناگون ۱۳۹۴ جمعه ۴ دي
9 بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
10 رستوران تمام خودکار در آمریکا به بهره برداری رسید ۱۳۹۴ جمعه ۱۳ شهريور
11 کمبود روغن‌های عمده برای مصارف پخت و پز در رستوران‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

  رژیم‌هایی که باعث ریزش موها می‌شوند موها برای رشد به مواد مغذی و ویتامین‌ها نیاز دارند...

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.