خطر عسل برای کودکان زیر یکسال


با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....

به گزارش لقمه، یک متخصص کودکان در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوالات اظهار داشت: «معمولا برای چند هفته اول، به نظر می‌رسد که همه نوزادان فقط می‌خواهند، بخوابند ولی در واقع، نوزادان به 15 تا 16 ساعت در روز به خواب نیاز دارند.»

دكتر رامین مظفری در ادامه اظهار داشت: «البته بهترین زمان برای خواباندن کودک زمانی است که کودک کسل است، نه بلافاصله بعد از خوردن غذا یا زمانی كه او بی‌تابی می‌كند.»

وی در پاسخ به این سوال كه آیا نوزادان نزدیک‌بین‌اند، گفت: «نوزادان بسیار نزدیک‌بین هستند و در ابتدای زندگی زمانی که اشیا و افراد فقط 30 سانتی‌متر با آنها فاصله دارند، می‌توانند به وضوح تصاویر را ببینید.»

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در ادامه در پاسخ به اینكه كودك از چه زمانی می‌خندد، اظهار داشت: «معمولا پس از 4 تا 6 هفته پس از تولد كودك می‌خندند و بعد از ششمین هفته تولد، اجتماعی می‌شوند و به لبخند والدین و اطرافیان، واکنش نشان می‏دهند و لبخند می‌زنند. البته ظرف مدت 4 تا 6 ماه اول می‌توان شاهد واکنش‌های دیگری از نوزاد بود مثل زیرچشمی نگاه کردن به یک سمت و گرفتن قیافه‌های خنده‌دار به خود و درآوردن سر و صدای زیاد.»

مظفری با اشاره به اینکه شیرخواران در ماه پنجم به 2 برابر وزن زمان تولد خود می‌رسند، افزود: «در ماه پنجم تولد، وزن کودک به احتمال زیاد 2 برابر بدو تولد می‌شود بنابراین اگر كودكی با آنکه شیر مادر می‌خورد ولی هنوز به اندازه کافی وزن نگرفته، والدین در این خصوص حتما با پزشک متخصص اطفال صحبت کنند.»

وی در ادامه در پاسخ به این سوال كه آیا برای تغذیه كودكان زیر 3 سال ممنوعیت غذایی خاصی وجود دارد، گفت: «معمولا توصیه می‌شود والدین حداقل تا سن 1 سالگی، به کودک عسل ندهند چون وجود نوعی باکتری در آن می‌تواند باعث مسمومیت بوتولیسم شود. علاوه بر این نیز بهتر است به كودك تا یك سالگی نیز از دادن شیر گاو به تنهایی اجتناب شود.»

مظفری در پایان با بیان اینکه بسیاری از والدین با مشاهده تغییراتی در رنگ مدفوع کودک نگران می‌‌شوند، گفت: «تغییر در رنگ مدفوع کودک تنها بخشی از روند رو به رشد کودک است و این مساله نباید باعث نگرانی بیش‌ازحد والدین شود.»



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :سلامانه

کد: 7336 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 3937 ساعت: 5:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
این ادویه مخدر را مصرف نکنید خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.