عرضه 2000 تن مرغ در بورس کالا و انتقاد مرغداران


در حالی که شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به عرضه 2000 تن مرغ منجمد در بورس کالای محصولات کشاورزی با قیمت‌های 5500 تومان و کمتر کرده است، مرغداران آن را باعث کاهش قیمت مرغ در بازار و زیان تولیدکنندگان می‌دانند.

به گزارش لقمه، شرکت پشتیبانی امور دام اعلام کرد که 2000 تن مرغ منجمدی را که پیش از این تولید‌کنندگان خریداری کرده در بورس کالای محصولات کشاورزی عرضه می‌کند که البته تاکنون بخشی از آن به فروش رفته است.

این اقدام باعث نگرانی مرغداران و انتقاد آنها به وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام شده است؛ به گونه‌ای که محمد یوسفی، رییس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: سه نرخ برای عرضه گوشت مرغ منجمد براساس تاریخ انقضاء در بورس کالای محصولات کشاورزی تعیین شده است. هر کیلوگرم مرغ منجمد با تاریخ مصرف یک تا سه ماه 4900 تومان، سه تا شش ماه 5200 تومان و شش تا هشت ماه 5500 تومان در بورس کالا عرضه می‌شود.

وزارت کشاورزی عامل کاهش قیمت مرغ

وی افزود: وقتی وزارت جهاد کشاورزی که معتقد است باید قیمت گوشت مرغ در بازار به کمتر از 6500 تومان نرسد تا تولید‌کنندگان متضرر نشوند چرا از طریق شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به عرضه این محصول به قیمت 5500 تومان و کمتر از آن شده است که در این شرایط نمی‌توان انتظار داشت بازار تحت تاثیر قرار نگیرد.

کاهش قیمت مرغ به کمتر از کیلویی 5000 تومان

یوسفی گفت: طی هفته گذشته قیمت گوشت مرغ در میدان بهمن و دیگر مراکز عمده‌فروشی به کیلویی 5000 تومان و کمتر از آن رسیده است.

رییس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور تاکید کرد: دولت نمی‌تواند با خرید گوشت مرغ از تولید‌کنندگان، بازار را کنترل کند و مجبور است آن را به قیمت پایین عرضه کند. باید تولید گوشت مرغ کاهش یابد یا برای تقویت تولید، مشوق‌های صادراتی در نظر گرفته و بررسی شود که کشورهای صادر‌کننده گوشت مرغ از چه مزایایی برای حمایت از تولید‌کنندگان و صادر‌کنندگانشان استفاده می‌کنند.

به نظر می‌رسد وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام برای متعادل‌کردن بازار محصولات کشاورزی مانند گوشت مرغ باید به جای خرید و فروش محصول در بازار داخلی به فکر صادرات و تعیین مشوق‌های لازم برای افزایش صادرات باشند که البته وزیر جهاد کشاورزی ماه‌هاست در حال جلب رضایت دولتمردان برای اختصاص مشوق صادراتی مرغ و تخم‌مرغ است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7826 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ بهمن بازدید: 1670 ساعت: 8:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
8 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
11 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟