تخم‌ مرغ ایرانی مجانی به عراق می‌رود


رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار تهران با بیان اینکه میان هزینه تولید و صادرات همخوانی وجود ندارد، گفت: در شرایط فعلی ما تولید خود را به شکل مجانی در اختیار عراق و کشورهای همسایه قرار می‌دهیم.

به گزارش لقمه، ناصر نبی‌ پور با بیان اینکه قیمت تخم‌مرغ حدود ۲۰ تا ۲۵ روز است که ثابت باقی مانده است، اظهار داشت: در حال حاضر میانگین قیمت این کالا درب مرغ‌داری ۳۵۰۰ تومان است.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ میلیون مرغ پیر بالای ۲۰ ماه داریم، اضافه کرد: این مرغ‌ها روزی ۲ تا ۳ هزار تن دان مصرف می‌کنند و تولیدشان نیز پایین است؛ دولت باید فکری اساسی برای این مرغ‌ها کند.

نبی‌پور با بیان اینکه مسئولان خود نیز نمی‌دانند باید چه کنند، افزود: دولت اختیارات اجرایی را به تشکل واگذار کرده اما سیاست‌گذاری را به آن‌ها نسپرده است.

این فعال بخش خصوصی، میزان صادرات تخم‌مرغ از ابتدای سال تاکنون را حدود ۵۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: در حال حاضر روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ درصد ( ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن) از تولید صادر می‌شود اما متاسفانه میزان تولید آنقدر زیاد است که این امر تاثیری بر روی قیمت ندارد.

نبی‌پور تصریح کرد: قیمت تمام شده تولید تخم‌مرغ حدود ۴۱۰۰ تومان وقیمت صادراتی آن حدود ۳۷۰۰ تومان است بنابراین تولیدکنندگان در هرکیلوگرم تولید نزدیک به ۵۰۰ ضرر می‌کنند در نتیجه ما تولید خود را به شکل مجانی در اختیار عراق و کشورهای همسایه قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه میزان صادرات تخم‌مرغ تا پایان سال به نزدیک ۷۰ هزار تن خواهد رسید، افزود: علاوه بر این، ما با ۱۰۰ هزار تن مازاد تولید مواجه هستیم.

نبی‌پور با اشاره به اینکه صادرات تخم‌مرغ به روسیه یک شوخی بود، اضافه کرد: هزینه حمل و نقل به روسیه بالاست و امکان صادرات تخم‌مرغ به این کشور وجود ندارد.

وی، قیمت هر دانه تخم مرغ درب مرغداری را بین ۲۲۰ تا ۲۳۰ تومان عنوان کرد و افزود: در شرایط فعلی، قیمت این کالا در مغازه حداکثر باید ۲۶۰ تا ۲۷۰ تومان باشد.

نبی پور، علت عرضه هر دانه تخم‌مرغ به قیمت ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومان را عدم کنترل این مساله خواند.

 

 

 

 

 

 

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7846 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن بازدید: 2091 ساعت: 1:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
2 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
3 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
4 ایران دهمین تولید کننده تخم مرغ در جهان می شود/تولید ۱.۲ میلیون تن تخم مرغ در سال جاری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
5 خرید ۳۷ هزار تن مرغ و تخم مرغ مازاد از نتولیدکنندگان ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير
6 زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير
7 آخرین جزئیات فروش اینترنتی ۵کالای اساسی به‌قیمت مصوب در ۶کلان‌شهر/ فروش شکر، روغن و برنج شروع شد؛ لبنیات، به‌زودی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
8 افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
9 فروش تخم مرغ با چه قیمتی مجاز است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۶ دي
10 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 قیمت منطقی تخم‌مرغ شانه‌ای ۱۲ هزار تومان! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.