سالم‌ترین شیوه طبخ میگو


میگو سرشار از پروتئین است و به دلیل اینكه درصد جذب پروتئین آن بالاست، مصرفش در كودكان و نوجوانان به دلیل آنکه در سنین رشد هستند، توصیه می شود.

به گزارش لقمه، این ماده غذایی حاوی انواع موادمعدنی مانند سلنیم، فسفر، کلسیم، آهن و ویتامین D و B12 است. چربی موجود در آن نیز غیراشباع و جزء اسیدهای چرب ضروری است كه بدن قادر به تامین آن نیست و باید از طریق غذای روزانه، آن را دریافت كند. اگرچه این اسیدهای چرب در موادغذایی دیگر نیز یافت می‌شوند اما غذاهای دریایی مانند میگو سرشار از آنهاست. غذاهای دریایی منبع انحصاری ید نیز هستند و در عملکرد صحیح تیرویید، مغز و در كل فعالیت فیزیکی بدن تاثیر مهمی دارند.

در ایران فرهنگ مصرف میگو با فرهنگ مصرف جهانی آن فاصله بسیاری دارد، بر همین اساس تبلیغ و ترویج مصرف داخلی میگو به وسیله سازمان شیلات بسیار موثر است.

اغلب افراد با این تصور كه میزان کلسترول میگو نسبت به سایرگوشتها بالاتر است، كمتر آن را مصرف می‌كنند درحالی كه این مقدار كلسترول آنقدر نگران‌کننده نیست که بخواهیم میگو را از برنامه غذایی‌مان حذف یا مقدار مصرف آن را كاهش دهیم، به‌خصوص در کودکان و نوجوانان در حال رشد که مشکلی از نظر دریافت كلسترول موجود در میگو ندارند.

با توجه به اینکه چربی‌های موجود در خوراکی‌هایی مانند میگو نسبت به حرارت حساس‌ترند بهترین روش پخت آنها بخارپز و کباب‌کردن است. اگر تمایل به سرخ‌كردن میگو دارید باید آن را در مقدار روغن كمی سرخ كنید و توجه داشته باشید كه سرخ‌كردن طولانی‌مدت باعث تغییر ماهیت اسیدهای چرب غیراشباع آن و در نهایت از بین رفتن موادمغذی آش خواهد شد.

البته فراموش نکنید که میگوی سالم باید فاقد هر نوع بوی تند، تغییر رنگ، لكه یا نقطه سیاه روی پوسته یا گوشت و پوسته آن باید محكم به گوشت چسبیده و فاقد حالت لزجی و لیزی باشد. 

 




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد
کدخبر:4105منبع:هفته نامه سلامتتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هجدهم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4105.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر