واردات شکر آغاز شد/ برای 5 ماه آینده در انبارها شکر داریم


پایگاه خبری لقمه: معاون شرکت بازرگانی دولتی گفت: از روز گذشته اعطای مجوز به کارخانجات تولید قند و شکر برای واردات 700 هزار تن شکر آغاز شده و اکنون در انبارها برای 5 ماه نیاز کشور شکر داریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن عباسی معروفان در گفت‌وگویی،‌ در مورد آخرین وضعیت تولید و واردات شکر برای تنظیم بازار شب  عید، گفت: برای تنظیم بازار سال 96، از دیروز مجوز واردات 700 هزار تن شکر به تدریج آغاز شده است.

 

وی تصریح کرد: طبق سیاست وزارت جهاد کشاورزی امسال مجوز واردات تنها به کارخانجات تولیدی که قبلاً‌ از چغندر قند و یا نیشکر استحصال کرده‌اند داده می‌شود تا کسری تولید داخل تأمین شود. 

 

معاون شرکت بازرگانی دولتی با بیان اینکه سالانه در کشور 2 میلیون و 200 هزار تن شکر مصرف می‌شود، خاطر نشان کرد: ایران جزو کشورهای پرمصرف در حوزه شکر است که پیش‌بینی می‌کنیم از چغندر و نیشکر داخلی یک میلیون و 620 هزار تن شکر استحصال شود و مابقی آن یعنی حدود 600 هزار تن از طریق واردات تأمین خواهد شد که وزارت جهاد کشاورزی برای احتیاط مجوز واردات 700 هزار تن را صادر کرده است. 

 

به گفته عباسی معروفان، 600 هزار تن شکر استحصالی از نیشکر از برزیل وارد خواهد شد.

 

وی در مورد حجم شکر تولیدشده تا کنون گفت:‌ امسال پیش‌بینی کرده بودیم که 800 هزار تن شکر از محصول چغندر داخلی تولید شود که تا به امروز 814 تن استحصال شده و امسال از هر 100 کیلو چغندر 18 کیلو شکر  استحصال شده است. 

 

معاون شرکت بازرگانی دولتی در مورد وضعیت شکر استحصالی از نیشکر هم اینگونه توضیح داد: که تا کنون 500 هزار تن شکر از این روش استحصال شده و 500 هزار تن دیگر نیز استحصال خواهد شد. 

 

وی تأکید کرد:‌امسال موجودی انبارهای شکر بسیار مطلوب است و به اندازه 5 ماه آینده نیاز کشور شکر داریم و به هیچ وجه تنش یا التهابی در بازار نخواهیم داشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10721 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن بازدید: 1822 ساعت: 1:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
5 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
9 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.