هورمون قابل مصرف در صنعت مرغداری وجود ندارد


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: در صنعت مرغداری و پرورش طیور در استان هیچ موردی از وجود هورمون قابل مصرف گزارش نشده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، صادق صالحی در گفت وگویی، اظهار کرد: اصلاح ژنتیکی جوجه ها و ضریب تبدیل آنها از نظر مواد غذایی همواره از سوی دامپزشکی استان رصد می شود و در حال حاضر طیور تولید شده در مرغداری های استان اردبیل به بازار روسیه صادر می شود.

 
وی با یادآوری اینکه بازار روسیه از نظر اعمال موارد بهداشتی در سطح بسیار بالایی قرار دارد، خاطرنشان کرد: کشتارگاه آرتا جوجه سبلان به عنوان بزرگترین کشتارگاه طیور کشور در اردبیل افتتاح شده و زمینه صادرات مرغ و فرآورده های آن را به کشورهای مختلف به ویژه روسیه فراهم کرده است.
 
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به اینکه هفته گذشته اولین محموله کشتارگاهی از مجتمع آرتا جوجه سبلان راهی کشور عراق شد، تصریح کرد: آرتا جوجه سبلان با خطوط تولید مجهز و اتوماتیک بدون دخالت دست در خدمت تولید و تامین طیور مورد نیاز استان است که در کنار آن ذبح اسلامی در این مجتمع به صورت کامل رعایت می شود.
 
صالحی با یادآوری اینکه در این مجتمع گوشت به صورت آماده طبخ ارائه می شود، اضافه کرد: جانمایی فازهای بعدی این مجتمع مشخص شده و با ورود دستگاه‌ها از کشورهای هلند و فرانسه به زودی این فازها که در منطقه و کشور بی نظیر است افتتاح شده و محصولات متعدد پروتئینی تولید و صادر خواهد شد.
 
وی با اشاره به اینکه ارتقای کیفیت به منظور صادرات محصولات پروتئینی در استان مهمترین مولفه فعالیت در حوزه طیور است گفت: کیفیت بسته بندی در مجتمع آرتا جوجه سبلان سبب ایجاد یک رقابت در بازار شده که این برای حوزه صادرات ما بسیار مطلوب است.
 
صالحی از حضور ناظران بهداشتی در تمام کشتارگاه های طیور خبر داد و خاطرنشان کرد: در تمام کشتارگاه های صنعتی و سنتی استان این ناظران حضور دارند و علاوه بر نظارت بر بهداشت کشتارگاه ها ذبح شرعی در این کشتارگاه ها را نیز دنبال می کنند.
 
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود از فعالیت شبانه روزی تکنسین ها و بازرسین دامپزشکی استان اردبیل خبر داد و افزود: همکاران و تکنسین های ما به صورت 24 ساعته سردخانه ها، مرغ فروشی ها، کشتارگاه ها و ... را رصد کرده و با حساسیت کامل سلامت غذایی مردم را زیر نظر دارند.
 
صالحی خاطرنشان کرد: به دلیل گستره فعالیت دامپزشکی ما از بخش خصوصی نیز درخواست داریم تا در این حوزه دامپزشکی را یاری کنند و به عنوان شهروندان مسئول ما را در ارائه مواد غذایی سالم به جامعه یاری دهند.
 
وی فعالیت در حوزه دامپزشکی و تامین سلامت عمومی و غذایی مردم را با پیچیدگی های منحصر به فرد اعلام کرد و اظهار داشت: بازدید از وضع عمومی قصابی های موجود در سطح شهر با نیروها و کارشناسان زبده همه روزه انجام می شود اما این به تنهایی کافی نیست و در این میان نقش فضای مجازی بسیار پررنگ است و نیاز است تا شهروندان نیز با رصد موارد تخلف در کنار ما باشند. 
 
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل تعداد کشتارگاه های سنتی دام در استان اردبیل را 11 مورد و کشتارگاه های صنعتی را 3 مورد اعلام کرد و گفت: کشتارگاه های صنعتی دام در شهرستان های اردبیل، خلخال و پارس آباد فعال هستند که با همکاری بخش خصوصی در شهرستان مشگین شهر نیز در حال تکمیل یک باب کشتارگاه صنعتی هستیم. 
 
صالحی همچنین گفت: در حوزه کشتار طیور نیز 5 کشتارگاه در استان اردبیل وجود دارد که در زمینه تامین نیاز پروتئینی اردبیل با آخرین متدهای بهداشتی فعال هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12099 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 1703 ساعت: 1:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
2 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
3 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
4 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
5 سوء مدیریت مراکز متعدد تصمیم گیرى مرغداران گوشتى را به ورشکستگى رسانده است ۱۳۹۹ جمعه ۱۲ ارديبهشت
6 قیمت تخم‌مرغ درب مرغداری به ۷۰۰۰ تومان رسید! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 قیمت تخم مرغ افزایش یافت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
9 نظارت دقیق شرعی بر گوشت‌های وارداتی و کشتارگاه‌های کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
11 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی برای روزهای ابتدایی آبان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  آیا مصرف ماهی در دوران بارداری می تواند مضر باشد؟ امروزه در تمام کتابهایی که در ارتباط با دوران بارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک می‌کند.
ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟