آیا نوشیدن سرکه سیب بی خطر است؟


پایگاه خبری لقمه: نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است، برای افرادی که به اولسرها یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمی شود، زیرا می تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سرکه سیب یکی از محصولات پر استفاده در جهان است. این ماده برای بهبود عطر و طعم غذا در آشپزی استفاده می شود و همچنین از چاشنی های محبوب برای سالاد است.

یکی از دلایل محبوبیت سرکه سیب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از این رو روند رو به رشد نوشیدن این محصول برای کمک به کاهش وزن، بهبود گوارش و بسیاری فواید سلامت دیگر را شاهد هستیم. اما آیا نوشیدن سرکه سیب بی خطر است؟ با توجه به چندین عامل پاسخ کوتاه به این پرسش آری و خیر است.
 
نخست، نوشیدن سرکه سیب به صورت مستقیم از بطری و بدون رقیق کردن آن بی خطر نیست. در شرایطی که سرکه سیب حاوی میکروب های مفید فراوانی است - انواع مختلف باکتری و مخمر - اما قند طبیعی موجود در آن توسط برخی از این میکروب ها (به طور خاص، استوباکتر) به اسید استیک تبدیل می شود. این نام شیمیایی سرکه است، که بو و مزه متمایزی را به سرکه سیب می بخشد.
اسیدیته اسید استیک برای دستگاه گوارش لطیف انسان با غشاهای مخاطی در دهان و سراسر این دستگاه بسیار قوی است. هنگامی که قدرت اسیدی به معده، اندامی که برای سر و کار داشتن با اسیدیته قوی شکل گرفته است، می رسد، این اندام می تواند آن را تاب بیاورد. اما تا پیش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتیجه، رقیق کردن سرکه سیب با آب پیش از مصرف ایده خوبی محسوب می شود.
 
دوم، نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است، برای افرادی که به اولسرها یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمی شود، زیرا می تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.
سوم، اگر از یک بیماری دیابتی به نام گاستروپارسیس رنج می برید - در این شرایط اعصاب معده به خوبی کار نمی کنند و از این رو غذا برای مدتی طولانی در معده باقی می ماند - بهتر است از نوشیدن سرکه سیب پرهیز کنید. بنابر پژوهش منتشر شده در نشریه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سیب می تواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد، که این شرایط می تواند گاستروپارسیس را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر می تواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیره های گوارشی معده باقی بماند، احتمال گوارش درست آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش می یابد.
 
شاید اکنون این گونه به نظر برسد که نوشیدن سرکه سیب به هیچ عنوان بی خطر نیست، که البته این گونه نیست. در صورتی که سرکه سیب را رقیق سازید و به یک بیماری مبتلا نباشید که می تواند در نتیجه مصرف این محصول تشدید شود، سرکه سیب می تواند فواید سلامت قابل توجهی را ارائه کند، که از آن جمله می توان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که از سندرم متابولیک رنج می برند، کشتن باکتری بیماری‌زای ای کولای موجود در غذا، بهبود کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در شیمی خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی به لطف محتوای اسید کلروژنیک آن اشاره کرد.
 
اما همانند هر چیز دیگری، مصرف به اندازه سرکه سیب بهترین گزینه محسوب می شود. برای کمک به تقویت گوارش خود می توانید یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان 8 اونسی (237 میلی لیتر) آب رقیق کرده و 10 دقیقه پیش از وعده های غذایی مصرف کنید تا از فویاد سلامت آن بهره‌مند شوید. اگر با توجه به بیماری هایی که به آنها مبتلا هستید درباره بی خطر بودن مصرف سرکه سیب تردید دارید، پیش از انجام هر کاری با پزشک خود مشورت کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 12136 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 1846 ساعت: 11:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
2 سرکه بلوبری به بهبود حافظه کوتاه مدت کمک می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4 درمان عفونت گوش با روش های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 لکه های پوستی را این گونه درمان کنید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر
6 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
7 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
8 ارتباط مصرف «کاهو» با اشتها ! ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
9 با خوردن یک قاشق سرکه سیب از افزایش شدید قند پیشگیری کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
10 تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
دیابتی ها داروی گیاهی مصرف کنند یا نه؟ رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه«استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل دیابت را توصیه نمی کنیم چرا که هنوز یک مطالعه علمی در این زمینه انجام نگرفته است.» گفت:«داروهای گیاهی باید به صورت طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف شود تا اثرات خود را داشته باشد و به دلیل اینکه نمی دانیم این داروها چه عوارضی را برای بیماران به دنبال خواهند داشت مصرف آن را توصیه نمی کنیم.»