قرارداد ایجاد گاوداری صنعتی هولشتاین یکشنبه در آفریقای جنوبی نهایی می شود


پایگاه خبری لقمه: معاون برنامه ریز و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: قرارداد نهایی مشارکت در ایجاد یک گاوداری صنعتی با فناوری گاو هولشتاین ایرانی در آفریقای جنوبی عملیاتی می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، خسرو مختاری یکی از اعضای هیات عالیرتبه اقتصادی و تجاری همراه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در سفر دوره ای به کشورهای آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر در جمع خبرنگاران افزود: بنیاد مستضعفان یکشنبه آینده قرارداد نهایی مشارکت در ایجاد یک گاوداری صنعتی با فناوری گاو هولشتاین ایرانی را در آفریقای جنوبی عملیاتی می کند.

وی یادآور شد: امضای این قرارداد براساس مطالعات انجام شده بنیاد مستضعفان و گزارش نهایی این بنیاد انجام می شود.
 
مختاری همچنین به استقبال شرکت ها و موسسات آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر برای سرمایه گذاری ایران در این کشورها اشاره کرد و افزود: علاقه مندی فراوان و استقبال خوب از سرمایه گذاران ایرانی می تواند ایجاد فرصتی برای شرکت های ایرانی باشد.
معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان با تشریح دستاوردهای سفر به سه کشور آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر اظهار کرد: این سفر در جهت توسعه صادرات و سیاست های اقتصاد مقاومتی و افزایش ظرفیت های تولید و حمایت از تولید داخلی انجام شد.
 
مختاری یادآور شد: در دیدار با مسوولان شرکت ها و موسسات آفریقایی زمینه های توسعه همکاری با شرکت های ایرانی مورد بررسی قرار گرفت.
وی گفت: ما بسیار امیدوار هستیم که بتوانیم مشارکت های فراسرزمینی برای سرمایه گذاری در کشورهای آفریقایی را با هم دنبال کنیم.
معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان یکی از دستاوردهای خوب این سفر را آشنایی با شرکت های علاقه مند به سرمایه گذاری ایران و شرکت های دانش بنیان و توانمند عنوان کرد.
معاون بنیاد مستضعفان در پاسخ به این سوال که مشکلات بانکی موجود بین ایران و دیگر کشورها تا چه میزان بر سرمایه گذاری ایران در آفریقا تاثیر گذاشته است؟ گفت: ما نیازهایی در کشور داریم که عملا واردات آنها از طریق صادرات پایاپای انجام می شود و نیازی به سیستم بانکی ندارد، البته ممکن است این کار زمان بر باشد اما زمانی که عملیاتی شد، بسیار پایدار خواهد بود.
 
معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان تاکید کرد: دکترین سرمایه گذاری و توسعه سرمایه گذاری جمهوری اسلامی ایران یک سویه نیست.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمد جواد ظریف که شامگاه شنبه ٢٩ مهرماه، سفر خود به قاره آفریقا را آغاز کرد عصر یکشنبه 30 مهرماه در نخستین مرحله وارد پرتوریا پایتخت اداری و اجرائی آفریقای جنوبی شد.
 
رییس دستگاه دیپلماسی ایران در سفر دو روزه خود به افریقای جنوبی به همراه هیات عالیرتبه اقتصادی و تجاری و سیاسی ابتدا در مجمع تجاری ایران و آفریقای جنوبی شرکت کرد و پس از آن در پرتوریا پایتخت اداری و اجرایی این کشور سیزدهمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی شرکت کرد. این نشست با حضور وزیران خارجه دو کشور گشایش یافت.
دیدار با جاکوب زوما رییس جمهوری، ماشابانه وزیر خارجه و مصاحبه با شبکه تلویزیونی SABC آفریقای جنوبی از برنامه های سفر رییس دستگاه دیپلماسی به آفریقای جنوبی بود.
همچنین با حضور وزیران امور خارجه دو کشور بیانیه پایانی نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی امضا شد.
این بیانیه درخصوص توافق همکاری های کشاورزی، شیلات، زنبورداری، حمل و نقل، کشتیرانی، همکاری های بانکی، توسعه سرمایه گذاری نانو و بیرتکنولوژی بود.
وزیر امور خارجه ایران همچنین در جمع ایرانیان مقیم آفریقای جنوبی حضور یافت.
وی به همراه هیات عالیرتبه سیاسی، اقتصادی و تجاری پس از آفریقای جنوبی شامگاه سه شنبه راهی اوگاندا شد.
 
شرکت در مجمع تجاری ایران و اوگاندا ، ملاقات و گفت وگو با یوری موسوینی رییس جمهوری، سام کوتسا وزیر خارجه و افتتاح مرکز درمانی ایران و اوگاندا و حضور در جمع ایرانیان مقیم در این کشور از برنامه های رییس دستگاه دیپلماسی ایران در سفر دو روزه به این کشور بود.
ظریف عصر پنج شنبه به همراه هیات عالیرتبه سیاسی و اقتصادی در آخرین مرحله از سفر خود وارد نیجر شد.
 
دیدار با ایسوفو محمدو رییس جمهوری ، بریجی رافینی نخست وزیر و ابراهیم یاکوب وزیر خارجه و همچنین شرکت و شرکت و سخنرانی در مجمع تجاری ایران و نیجر از برنامه های وی در سفر یک روزه به این کشور بود.
هیات عالیرتبه اقتصادی و تجاری ایران نیز در حاشیه دیدارهای ظریف نشست های تخصصی با اتاق بازرگانی ، شرکت ها و تجار آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر برگزار کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 12293 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 2493 ساعت: 3:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
مواد غذایی ممنوع برای کودکان زیر یک سال غذای كمكی خانگی كه در خانه تهیه می شود بر آنچه كه به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجحیت دارد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.