مواد غذایی تقویت‌ کننده هضم غذا را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: آیا تا به حال فکر کرده‌اید چرا وزن کم نمی‌کنید یا احساس نفخ‌تان حتی پس از خوردن مقادیر مختصر غذا برطرف نمی‌شود؟ در این صورت، احتمالا نیاز به تقویت آنزیم‌هایی دارید که مسئول هضم غذا هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چند مورد به شما در داشتن هضم بهتر کمک می‌کند:

 
نوشیدن آب گرم به جای مایعات سرد
امی شاپیرو، کارشناس تغذیه توصیه می‌کند هنگام غذا خوردن از نوشیدن مایعات سرد اجتناب شود. به گفته این کارشناس تغذیه با ورود غذا به دهان، آنزیم‌های گوارشی بزاق آزاد می‌شوند. ترکیب شدن این آنزیم‌ها با مایعات بویژه مایعات سرد باعث می‌شود این آنزیم‌ها قادر به تجزیه غذا قبل از ورود آن به معده نباشند. در نتیجه، غذا در سیستم گوارشی به درستی هضم نمی‌شود و نفخ ایجاد می‌شود. نوشیدن مایعات گرم باعث می‌شود شکسته شدن و هضم غذا سریع‌تر صورت بگیرد. مایعات گرم همچنین به حرکت روده‌ای بهتر کمک می‌کنند و مانع ایجاد نفخ می‌شوند.
 
پرهیز از مواد غذایی دیر هضم
به گفته شاپیرو، لاکتوز و کلم‌ها دو مورد از موادغذایی رایجی هستند که سیستم گوارش نمی‌تواند آنها را براحتی تجزیه کند. کلم‌ها به دلیل داشتن فیبرهای غذایی و قندهای خاص اگر به مقدار زیاد مصرف شوند ممکن است هضم دشواری داشته باشند. هضم لاکتوز، قندی که عمدتا در محصولات لبنی یافت می‌شود نیز ممکن است برای دستگاه گوارش دشوار باشد. بنابراین بهتر است در میزان مصرف این مواد غذایی دقت شود.
 
آهسته غذا خوردن
هضم غذا از دهان آغاز می‌شود. شاپیرو می‌گوید جویدن درست و آهسته غذا با کاستن از میزان هوای بلعیده شده باعث می‌شود از ایجاد نفخ و گاز جلوگیری شود. همچنین بزاق دهان حاوی آنزیم‌های گوارشی است که به شکستن مواد غذایی قبل از ورود آنها به معده کمک می‌کنند. در نتیجه، هضم غذا و جذب تمام مواد مغذی آن برای معده آسان‌تر می‌شود.
 
مصرف مواد غذایی تقویت‌ کننده هضم غذا
خوردن غذاهایی که به طور طبیعی دارای آنزیم‌ها هستند، هضم را آسان‌تر می‌کند. به گفته شاپیرو، برخی مواد غذایی مانند گوجه فرنگی، زنجبیل، دانه رازیانه و زیره سبز که دارای خواص ضد اسپاسمی هستند برای هضم مفید هستند و به آرامش سیستم گوارش کمک می‌کنند. افزون بر این، این مواد با کمک به آزاد شدن بزاق، شیره‌های گوارشی و صفرا در هضم بهتر پروتئین‌ها و دیگر ترکیبات مواد غذایی نقش دارند.
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 


نقل از :naturalnews.com

کد: 13377 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 2155 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
3 هضم چه غذاهایی ساده است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
4 کاهش رشد سلول های سرطانی به کمک موزهای سیاه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 فیبرها چه تاثیری بر سلامت ما دارند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 چگونگی مبارزه زنجبیل با چربی شکم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 آشنایی با فیبرهای غذایی و نقش آنهادر سلامتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ شهريور
8 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 فواید و زیان های چای زا بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
10 تقویت نیروی جنسی با مصرف تخم مرغ نیم‌برشت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.