عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟


پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه زنبورداران قیمت هر کیلوگرم عسل طبیعی را ۶۵ تا ۸۵ هزار تومان عنوان کرد و گفت: با وجوبا وجود اینکه قیمت تمام شده عسل ۴۵ هزار تومان است قیمت عسل صادراتی حدود ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان است که عسل‌های درجه سه و نامرغوب هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عفت رئیسی سرحدی - در گفت‌وگویی، ضمن پیش بینی ۸۴ هزار تن عسل در سال جاری، اظهار کرد: مصرف سرانه عسل به ازای هر نفر یک کیلوگرم است. البته این میزان در اقشار مختلف متفاوت است اما در سایر کشورهای اروپایی سرانه مصرف دو و نیم تا سه کیلوگرم است.

 
وی درباره قیمت عسل و بازه‌های نامشخص قیمتی برای این محصول گفت: قیمت عسل‌های طبیعی بین ۶۵ تا ۸۵ هزار تومان در هر کیلوگرم است و پایین تر از این قیمت برای تولیدکننده مقرون به صرفه نیست.
 
رئیسی گفت: بهتر است افراد از برندی که به آن اطمینان دارند عسل خود را تامین کنند. هچنین حدود ۳۰۰ تعاونی در سراسر کشور وجود دارد که دارای فروشگاه های مطمئن تری هستند. اتحادیه نیز می تواند در قبال هزینه اندکی عسل ها را آزمایش کند و نتایج را اطلاع دهد.
 
عسل، بازار قطر را از دست داد
 
مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران ادامه داد: چند طرح پایش را پیش رو داریم و برندهایی که از لحاظ کیفی مناسب هستند را به اطلاع عموم خواهیم رساند.
 
وی درباره میزان صادرات عسل نیز گفت: وضعیت صادرات عسل مناسب نیست و کمتر از هزار تن در سال است. هم اکنون صادرات به کشور ترکیه و بخش هایی از کشور عراق صورت می‌گیرد. این در حالی است که به دلیل موانع موجود و مشکلات، بازار قطر را از دست داده ایم اما تلاش می کنیم با شرکت در نمایشگاه های مختلف بازارهای مناسبی پیدا کنیم.
 
عسل صادراتی کیلویی ۱۵ هزار تومان!
 
رئیسی درباره قیمت عسل صادراتی اظهار کرد: با وجود اینکه قیمت تمام شده عسل ۴۵ هزار تومان است قیمت عسل صادراتی حدود ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان است که عسل‌های درجه سه و نامرغوب هستند.
 
به گفته او، میانگین تولید عسل در ایران کمتر از جهان است و در نتیجه هزینه تولید بالاتری را متحمل می شویم. در سایر کشورها زنبورداران یارانه گرده‌افشانی دریافت می کنند که در چین حدود ۱۵۰یوآن و در آمریکا معادل ۲۵۰ دلار است اما در ایران یارانه گرده‌افشانی وجود ندارد. حتی زمانی که زنبوردار کندوها را جابجا می‌کند گاهی از او هزینه دریافت می شود. در صورتیکه جابجا کردن کندوها به منظور افزایش گرده‌افشانی و افزایش تولید صورت می گیرد.
 
رئیسی در مورد بسته بندی انواع عسل گفت: ما فقط نباید به دنبال تولید عسل باشیم بلکه باید در سطح کنترل کیفیت و نظارت هم وظایف خود را به خوبی انجام دهیم. اتحادیه بزرگترین و پیشرفته ترین مرکز آزمایشگاهی آنالیز عسل کشور را به منظور مشخص کردن استاندارد عسل مصرفی در استان البرز بنا کرده است. تولید عسل تحت نظارت سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی است اما متولی اصلی نظارت بر بسته بندی و عرضه آن مشخص نیست که این خود زمینه سوء استفاده سودجویان را فراهم کرده است.
 
وی گفت: اتحادیه مرکزی می‌تواند به عنوان اهرم کمکی و اجرایی بعد از مشخص شدن متولی اصلی، در کنار این سازمان‌ها قرار گیرد و نسبت به کنترل عسل‌های توزیعی در سطح جامعه کنترل و نظارت داشته باشد.
 
با توجه به اهمیت برندسازی در بخش کشاورزی، رئیسی گفت: در خصوص برندسازی راه سختی در پیش داریم و این موضوع چند سالی است که در کشور مطرح شده است. تشکل ما وظیفه هدایت سرمایه گذاران در این حرفه را دارد.
 
وی در مورد وضعیت بیمه ی زنبورداران گفت: زنبورداران، افرادی که معاش خود را از طریق زنبوداری تامین می کنند، از بیمه خوبی برخوردار نیستند و سازمان تامین اجتماعی نیز کمکی نمی کند.
 
مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران درباره وضعیت کد دار کردن ماشین های حمل کندو انتقاد کرد و گفت: از هشت میلیون زنبور، هفت میلیون آن جابجا می‌شوند اما ماشین‌های حمل و نقل به هیچ وجه مناسب نیست و از تهویه مناسب و شرایط لازم برخوردار نیستند. از خودروسازان درخواست کرد که نگاه بهتری به مسئولیت اجتماعی‌شان داشته باشند و ماشین‌های مناسب برای حمل زنبورها تولید کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13538 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر بازدید: 2785 ساعت: 12:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
8 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
11 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.