فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری


پایگاه خبری لقمه: هیدراته نگه داشتن بدن طی دوران بارداری اهمیت زیادی دارد. آب تصفیه شده یکی از بهترین گزینه‌هاست اما آب نارگیل شیرین نیز بسیار مفید است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هیدراته نگه داشتن بدن طی دوران بارداری اهمیت زیادی دارد. آب تصفیه شده یکی از بهترین گزینه‌هاست اما آب نارگیل شیرین نیز بسیار مفید است.

 
زنان باردار باید نوشیدن روزانه یک یا دو لیوان آب نارگیل را به یک عادت سالم تبدیل کنند. اما بهتر است از مصرف نوع کنسروی آن پرهیز کنید. آب نارگیل تازه هم برای خودتان بهتر است و هم برای کودک‌تان، چون مواد نگهدارنده و ... ندارد.
 
آب نارگیل تازه، یک نوشیدنی طبیعی و مغذی و ایزوتونیک است که الکترولیت، کلر، پتاسیم و منیزیم فراوانی دارد، البته همراه با مقدار مناسبی قند و پروتئین. ضمنا آب نارگیل، منبع خوبی از فیبر غذایی، منگنز، کلسیم، ریبوفلاون و ویتامین C‌ است. آب نارگیل می‌تواند جایگزینی عالی برای نوشیدنی‌های کافئین‌دار و گازدار باشد که هیچ گونه عارضه‌ی جانبی هم ندارد.
 
 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری
 
۱. پیشگیری از یبوست
 
یبوست، یک مشکل رایج در دوران بارداری است که می‌تواند به دلیل افزایش پروژسترون در بدن یا مصرف مکمل آهن بوجود بیاید.
 
محتوای فیبر موجود در آب نارگیل باعث می‌شود که برای درمان یبوست در بارداری مفید باشد. فیبر، به مدفوع حجم داده و سیستم گوارش را تمیز می‌کند و عملکرد مناسبی به آن می‌دهد.
 
۲. برطرف کردن سوزش معده
 
علاوه بر یبوست، سوزش معده نیز در دوران بارداری بسیار شایع است که دلیل آن نیز، تغییرات هورمونی و فشاری است که به خاطر بزرگ شدن رحم به معده وارد می‌شود.
 
مصرف داروی سوزش معده در دوران حاملگی توصیه نمی‌شود چون عوارض بلند مدت بر جنین دارد، بنابراین می‌توانید با آب نارگیل، این مشکل‌تان را حل کنید. نوشیدن آب نارگیل، میزان اسید معده را کم کرده و در نتیجه جلوی بد هضمی و سوزش معده را می‌گیرد.
 
۳. حفظ انرژی بدن
 
برای اینکه در دوران بارداری در طول روز با انرژی بمانید، آب نارگیل بنوشید.
 
این نوشیدنی سبک و انرژی بخش، نوشابه‌ای ایزوتونیک است که سرشار از الکترولیت بوده و سطح انرژی بدن را بالا نگه می‌دارد. همچنین با افزایش متابولیسم بدن و تحریک عملکرد تیروئید، به حفظ انرژی بدن کمک می‌کند. مقدار متعادل قند، پروتئین و سدیم موجود در آب نارگیل کمک‌تان می‌کند سطح مایعات بدن‌تان را که برای مبارزه با خستگی و ضعف مهم است حفظ کنید.
 
۴. جلوگیری از دهیدراته شدن بدن
 
زنان باردار به دلیل ویار و تهوع‌های صبحگاهی، در معرض دهیدارته شدن هستند. شما می‌توانید به راحتی با آب نارگیل، از دهیدراته شدن بدن‌تان پیشگیری کنید. ضمنا آب نارگیل، اسید آمینه‌ و آنزیم‌های دیگری دارد که آنها نیز برای جلوگیری از کم آبی بدن و خستگی مفید هستند.
 
آب نارگیل به کاهش احساس تهوع و استفراغ که یکی از علت‌های اصلی دهیدراته شدن است کمک می‌کند. کم آب شدن بدن علاوه بر کاهش سطح انرژی، از انعطاف پذیری پوست‌تان نیز که می‌تواند منجر به استرچ مارک‌های برجسته‌تر شود کم می‌کند. می‌توانید از طعم شیرین و خوشایند آب نارگیل لذت ببرید. بسیاری از خانم‌های باردار طعم آب نارگیل را به آب خالص یا نوشیدنی‌های ورزشی ترجیح می‌دهند. ضمنا نوشیدنی‌های ورزشی حاوی کافئین و سایر افزودنی‌ها هستند که بهتر است در این دوران مصرف نکنید.
 
۵. تامین پتاسیم مورد نیاز بدن
 
یکی از مواد مغذی مهم که در آب نارگیل وجود دارد، پتاسیم است که به حفظ تعادل الکترولیت در بدن کمک کرده و برای رشد جنین مهم است. ضمنا پتاسیم به شما کمک می‌کند از گرفتگی‌های عضلات پا و ورم آنها پیشگیری کنید.
 
پتاسیم نقش مهمی در آزاد شدن انرژی از مواد مغذی مهمی چون چربی، پروتئین و کربوهیدارت‌ها دارد. علاوه بر سدیم، پتاسیم نیز به تنظیم فشار خون کمک می‌کند. کمبود پتاسیم در دوران بارداری می‌تواند عوارض و مشکلاتی به بار بیاورد. از آنجایی که آب نارگیل، مقدار مناسبی پتاسیم دارد، نوشیدن روزانه‌ی آن به شما کمک خواهد کرد تا دچار کمبود پتاسیم نشوید.
 
۶. تامین منیزیم و کلسیم
 
کلسیم و منیزیم، دو ماده‌ی مغذی مهم دیگر هستند که می‌توانید از آب نارگیل آنها را دریافت کنید. این مواد مغذی همراه با هم، سلامت بارداری را تضمین می‌کنند. منیزیم، عضلات را شل می‌کند و کلسیم، انقباض عضلات را بیشتر می‌کند. یعنی وقتی شما مقدار کافی منیزیم و کلسیم در دوران بارداری دریافت می‌کنید، جلوی انقباض زود هنگام رحم را می‌گیرید.
 
هم کلسیم و هم نیزیم به تولید انرژی کمک کرده و از عملکرد اندام‌های گوناگون حمایت می‌کنند. منیزیم برای تقویت دندان‌ها و استخوان‌ها نیز مفید است.
 
7. کنترل فشار خون
 
نوشیدن آب نارگیل به طور مرتب می‌تواند فشار خون‌تان را تنظیم کند که اساسا به خاطر پتاسیم و منیزیم موجود در آن است.
 
پتاسیم با نمک پیوند زده و به خروج آن از بدن کمک می‌کند. پایین بودن سطح سدیم در بدن یعنی کاهش فشار خون. همچنین آب نارگیل برای جلوگیری از کمبود منیزیم در بدن سودمند است. کمبود منیزیم نیز باعث افزایش فشار خون می‌شود.
 
۸. پیشگیری از عفونت‌های مجاری ادراری
 
آب نارگیل، ادرارآوری طبیعی است. یعنی می‌تواند از عفونت‌های زیادی مانند عفونت‌های سیستم ادراری پیشگیری کند. زنان باردار به دلیل بزرگ شدن رحم که دقیقا بالای مثانه  قرار دارد، بیشتر در معرض این عفونت‌ها هستند. نوشیدن روزانه‌ی آب نارگیل، راهی ساده برای جلوگیری از بروز این مشکل است. ضمنا آب نارگیل، از احتمال زایمان زودرس کم می‌کند، برای حفظ سلامت کلیه‌ها مفید است و از احتمال سنگ کلیه نیز می‌کاهد.
 
چند نکته‌ی مهم
 
. در نوشیدن آب نارگیل زیاده روی نکنید. یک تا دو لیوان در روز کافیست.
 
. اگر سابقه‌ی آلرژی به آجیل داشته باشید ممکن است به آب نارگیل نیز حساسیت داشته باشید.
 
. اگر دیابت بارداری دارید یا کلا دیابتی هستید، به دلیل محتوای کربوهیدرات بالای آب نارگیل، باید مصرف آن را محدود کنید.
 
. آب نارگیل را به محض برش دادن نارگیل، یعنی وقتی که هنوز تازه است بنوشید.
 
منبع: top10homeremedies.com 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 13808 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 3442 ساعت: 3:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
2 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
3 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
4 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
5 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
6 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
7 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 بایدها و نبایدها مصرف نوشیدنی ها در دوران بارداری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 کمبود ویتامین D در دوران بارداری چه تاثیری بر جنین دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخوردگی و هزینه های درمان این بیماری شایع تاکید دارد.
علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.