تولید غذای سالم با بیوتکنولوژی در فیلیپین


معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین با بیان اینکه مصرف محصولات تراریخته برای مردم این کشور اثرات ناشناخته و غیر منتظره ای نداشته، گفت: این کشور علاوه بر تولید 4 محصول تراریخته کشاورزی، واردات 55 محصول تراریخته را نیز تصویب کرده است.

به گزارش لقمه، دکتر رندی هوتئا با بیان اینکه کشت محصولات تراریخته از سال 2003 در فیلیپین آغاز شد، افزود: در حال حاضر 700 هزار هکتار ذرت تراریخته دارای دو صفت مقاوم به حشرات و سموم علف کش ها کشت می شود به طوری که 70 درصد ذرت زرد که در فیلیپین تولید می شود تراریخته است که این نشاندهنده پذیرش بالای این نوع محصول در کشور است.

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA) با بیان اینکه به غیر از ذرت 4 محصول تراریخته دیگر در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: بادمجان، برنج طلایی، پنبه مقاوم به آفات و پاپایا از دیگر محصولات تراریخته است که در فیلیپین در دستور کار دارد.

وی با تاکید بر اینکه پذیرش عمومی از محصولات تراریخته در کشور بالا است، ادامه داد: فیلیپین از 10 سال قبل برنامه ریزی برای تولید محصولات تراریخته را آغاز کرده است و در حال حاضر در میان کشورهای منطقه آسیای جنوب شرقی بالاترین میزان تولید محصولات تراریخته را دارد.

هوتئا با تاکید بر اینکه محصولات تراریخته هیچ اثر سوء، ناشناخته و غیر منتظره ای را برای جامعه به همراه نداشته است، اضافه کرد: در کشور فیلیپین مانند بسیاری از کشورها گروه هایی هستند که با فناوری مخالف هستند ولی علاوه بر اینکه دولت طرفدار برنامه های بیوتکنولوژی است، برنامه نظارتی و کنترلی ما در زمینه محصولات تراریخته می تواند مدلی برای سایر کشورها باشد.

وی با تاکید بر ضرورت امنیت غذایی در جامعه و فقرزدایی، خاطرنشان کرد: برای هر سیاستمداری تامین غذا با قیمت و کیفیت مناسب یک اصل است از این رو فیلیپین از هر نوع نوآوری در تولید غذا که مبتنی بر بیوتکنولوژی باشد حمایت می کند.

تولید غذای سالم با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA) با اشاره به اثرات استفاده از بیوتکنولوژی در تولید غذای سالم، یادآور شد: با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی محصولات غذایی مقاوم به آفات و متحمل به علف کشها را تولید کردیم.

کاهش واردات محصولات غذایی

وی با اشاره به وضعیت واردات محصولات غذایی فیلیپین، گفت: در گذشته فیلیپین به عنوان یکی از وارد کننده های ذرت برای خوراک دام و طیور بوده است که با تولید ذرت تراریخته از سال 2011 به طور کامل خودکفا شدیم به گونه ای که در حال بازاریابی این محصول در کشورهایی چون تایوان، کره جنوبی، ژاپن و چین هستیم.

وضعیت فیلیپین در واردات محصولات تراریخته

هوتئا با اشاره به وضعیت واردات محصولات تراریخته فیلیپین، اضافه کرد: در حال حاضر فیلیپین واردات بیش از 55 نوع محصول تراریخته را تصویب کرده است برای مثال کلیه سویا و پنبه ای که از خارج وارد می شود، تراریخته است.

به گفته وی فیلیپین برچسب زنی بر روی محصولات تراریخته را حذف کرده است.

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA)، ایران را اولین کشوری دانست که برنج تراریخته را تولید کرد و گفت: به نظر من ایران ابتدا باید نیازها و اولویت های خود را تعیین کند و بر اساس آن برنامه ریزی کند.
 

س.س

نقل از :مهر

کد: 1708 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 3995 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.