دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان:
78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد


پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان گفت: برای جبران کمبود ویتامین D3 باید حداقل هفته‌ای 3 بار ماهی مصرف کرد و همچنین روغن‌زیتون و کنجد نیز باید به میزان قابل‌توجهی در رژیم غذایی گنجانده شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دبیر اجرایی یازدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان گفت: بیماری کاوازاکی از دیگر بیماری‌های دوران کودکی است که در کودکان زیر پنج سال بروز می‌کند؛ این بیماری دیواره شریان‌ها را دچار ورم و التهاب و عروق قلب را درگیر می‌کند.

شیاری شایع‌ترین علامت ابتلا به این بیماری را بروز تب به مدت بیش از پنج روز عنوان کرد و افزود: برای تشخیص این بیماری باید کودکان به موقع تحت معاینه پزشکان معالج قرار گیرند.

وی با بیان اینکه این بیماری در آسیا شیوع زیادی دارد، افزود: در صورتی که کاوازاکی تشخیص داده نشود، 25 درصد افراد را در بزرگ‌سالی به بیماری‌های قلبی و عروقی مبتلا می‌کند.

وی در ادامه گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که 78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 به‌صورت خفیف، متوسط یا شدید رنج می‌برند و این کمبود در دختران بیش از پسران است

دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان اظهار کرد: نقش ویتامین D3 در استخوان‌سازی و کمبود آن در بروز مشکلات عضلانی و اسکلتی تأییدشده است.

وی با بیان اینکه کمبود این ویتامین می‌تواند به علت وجود ناتوانی ژنتیکی در جذب ویتامین D3 و تغذیه نامناسب باشد، ادامه داد: کمبود ویتامین D3 معضلی جهانی است و تنها مربوط به کشور ما نیست همچنین علاوه بر زنان در مردان نیز کمبود این ویتامین دیده می‌شود.

شیاری با بیان اینکه تغذیه مناسب می‌تواند نقش بسیار مهمی در جبران این ویتامین داشته باشد، افزود: ویتامین D3 به‌صورت معمول در سفره ما ایرانیان مصرف نمی‌شود بنابراین برای جبران این کمبود باید حداقل هفته‌ای 3 بار ماهی به‌ویژه ماهی سالمون، تن و کپور مصرف و همچنین روغن‌زیتون و کنجد به میزان قابل‌توجهی در رژیم غذایی گنجانده شود.

وی اظهار کرد: در ایران با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی موجود، مصرف روزانه هزار واحد ویتامین D3 موردنیاز است که این میزان دریافت نمی‌شود اما در کشورهای سردسیر مانند دانمارک مصرف این ویتامین در رژیم غذایی مردم لحاظ شده است.

فوق تخصص روماتولوژی کودکان با اشاره به اینکه آسم از شایع‌ترین بیماری کودکان به شمار می‌رود، گفت: آلودگی‌های محیط‌زیست، تغییرات جوی و زندگی شهرنشینی میزان ابتلا به بیماری آسم را در کودکان نسبت به گذشته بیشتر کرده است.

شیاری اضافه کرد: سرفه‌های مکرر، تنگی نفس و کاهش نفس در هنگام فعالیت فیزیکی از نشانه‌های این بیماری است که خانواده‌ها نباید از آن غفلت کنند؛ بیماری آسم با بروز هر بار سرماخوردگی، ریه را تحریک می‌کند و موجب بروز علائم شدیدی می‌شود.

به گفته وی، بیشتر موارد ابتلا به بیماری آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد و بیماری آسم 12 درصد کودکان پس از هشت‌سالگی، ماندگار می‌شود.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان اظهار کرد: از دیگر بیماری‌های شایع در کودکان بیماری روماتیسم است که تب‌های طولانی، قرمزی زبان، التهاب چشم، آفت‌های مکرر دهانی و اسهال‌های دوره‌ای، بثورات جلدی، عفونت دستگاه عضلانی، التهاب مفاصل از علائم این بیماری به شمار می‌روند.

شیاری یادآور شد: تب علت عفونی دارد اما تب‌های دوره‌ای که مکرر کودکان به آن مبتلا می‌شوند، اگر همراه با بثورات جلدی باشد، می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری روماتیسم را قوی‌تر کند.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان گفت: نشانه‌های روماتیسم در سنین زیر پنج سال بروز می‌کند بنابراین با آگاهی والدین در خصوص این بیماری و ارجاع به پزشک معالج، می‌توان بسیاری از بیماری‌های روماتیسمی را در دوران کودکی درمان کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8443 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر بازدید: 2444 ساعت: 10:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قار...

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.