چاقی از سیگار و سرطان‌ها جلو زد!


پایگاه خبری لقمه: به گزارش مرکز تحقیقات جراحی های کم تهاجمی دکتر عبدالرضا پازوکی رییس دومین کنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیک با بیان اینکه آمار سازمان بهداشت جهانی در سال 2014 درباره وضعیت میزان چاقی در ایران بسیار تکان‌دهنده بود، گفت: از جمعیت 80 میلیونی ایران، 50 میلیون نفر با این معضل در ارتباط هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، پازوکی تاکید کرد: میزان مرگ و میر به علت چاقی از مجموع مرگ و میر به علت چهار سرطان اصلی ریه، روده، پستان و پروستات بیشتر است. امروزه شایع‌ترین علت مرگ و میر قابل پیشگیری در بسیاری از کشورها چاقی است؛ در حالی که این آمار قبل از این متعلق به سیگار بود.

وی همچنین از رشد روزافزون چاقی در کودکان و نوجوانان ایرانی به نسبت سایر کشورها خبر داد و گفت: بیشترین میزان چاقی در آمریکا و بعد در اروپاست، اما آنها در حال کنترل چاقی در کودکان و نوجوانان خود هستند و ما در این زمینه عقب هستیم.

رییس کنگره بین‌المللی جراحی‌های چاقی و متابولیک تاکید کرد: فقط یک تا 2 درصد جامعه، افرادی هستند که نمایه توده بدنی آنها بالای 40 است و کاندید جراحی چاقی هستند.

پازوکی ادامه داد: در ایران بیشتر از 4 میلیون نفر به دیابت نوع 2 مبتلا هستند که 800 هزار نفر از آنها دیابت‌شان کنترل نمی‌شود. این عدم کنترل، عوارض نگران‌کننده‌ای مثل نابینایی چشم، قطع اندام، آسیب رسیدن به کلیه، سکته‌های قلبی و... می‌شود. با ورود جراحی، طی چند دهه اخیر نتایج بسیار امیدوارکننده‌ای را در این زمینه شاهد بوده‌ایم. این جراحی‌ها BMI افراد دیابتی را که کنترل نشده‌اند تا 30 کاهش داده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه در درمان چاقی مفرط محور اصلی خود فرد است، افزود: درمان چاقی مفرط مبتنی بر تیم‌درمانی است. نباید بیمار انتظار داشته باشد که بعد از جراحی، ورزش و تحرک نداشته باشد. بسیاری از چاقی‌های ما منشاء روانی دارد. متخصصان تغذیه، طب فیزیکی و ورزشی باید کنار جراح حضور داشته باشند.

رییس کنگره بین‌المللی جراحی‌های چاقی و متابولیک درخصوص تاثیر ژنتیک در چاقی گفت: عوامل متعددی بر فرد تاثیر می‌گذارند که دچار چاقی مفرط شوند و ده‌ها ژن در این زمینه دخیل هستند. در یک بررسی متوجه شدند، مادرانی که عمل جراحی چاقی انجام می‌دهند فرزندان لاغری دارند که این تاثیر محیط را بر روی ژن نشان می‌دهد، اما در کنار آن سبک زندگی نادرست هم در بروز چاقی موثر است.
همچمین دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیک اظهار کرد: افراد دارای DMI بالای 33 نباید عمل جراحی لیپوماتیک، لیپوساکشن و لیزر انجام دهند؛ چرا که از نظر علمی ثابت شده این گونه عمل ها در کاهش وزن این افراد موثر نخواهد بود.

دومین کنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیک 25 تا 27 آذر در سالن شهید غرضی  بیمارستان میلاد برگزار می شود.


 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 

بازگشت به صفحه نخست



نقل از :فرازنیوز

کد: 8445 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر بازدید: 2075 ساعت: 11:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
2 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
3 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
4 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
6 آیا جراحی کاهش وزن باعث افزایش طول عمر می شود؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
7 چه میزان کاهش وزن در ماه ضرر ندارد؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
8 کدام چاقی نیاز به جراحی دارد؟/ درمان‌های نامتعارف چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
9 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
10 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
11 کم کاری تیروئید چگونه سبب چاقی و اضافه وزن می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

  استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
روانشناسی تغذیه؛ تو را از غذا خوردنت می‌شناسم! شما چه نوع غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟ غذاهای گوشتی؟ غذاهای نشاسته‌ای؟ سبزیجات یا میوه‌ها؟ ..
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.