اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی


پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا در کشور به ۱۹ نفر رسید و این در حالی است که اپیدمی آنفولانزا در کشور تا سه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ویروس آنفلوآنزای فصلی در سال 1398 سه هفته زودتر از سال گذشته فعال شد که مردم را غافلگیر کرد. این ویروس گروه های پرخطر یعنی افرادی که بیماری زمینه ای داشتند مورد هدف قرار داده و جان آنها را گرفته است؛ افرادی که دچار نقص ایمنی بوده یا دارویی مصرف می‌کردند که ایمنی بدن را کم می‌کرده یا سرطان داشته‌اند یا بیماری مزمن ریوی، بیماری مزمن کلیوی، بیماری مزمن قلبی یا دیابت با عارضه داشته‌اند یا افراد بالای ۶۵ سال یا مادر باردار بوده‌اند، جزء آمار فوتی ها بودند.

علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت و درمان با اشاره به شیوع ویروس آنفلوانزا در کشور، گفت: هموطنان برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا، بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنند. از دوم تا هشتم آذر تعداد ۱۹ نفر به علت آنفلوآنزا در کشور فوت کرده‌اند و همه فوت شدگان مبتلا به بیماری های زمینه ای بوده اند. همچنین ۲۳۷ نفر نیز در همین هفته به این علت بستری شده‌اند.

 
وی تاکید کرد: داروی آنفلوانزا در بیمارستان های کشور موجود است و نگرانی از بابت تامین دارو وجود ندارد.
 

این ویروس خطرناک، هم بدن را ضعیف می‌کند و هم جان می‌گیرد و تنها راه مقابله با آن، تزریق واکسن و رعایت بهداشت است. حتما از مصرف خودسرانه دارو پرهیز کنید.

 

به گزارش لقمه، از آنجایی که اپیدمی آنفرولانزا تا سه هفته آینده در کشور ادامه دارد، سعی کنید رعایت بهداشت فردی و عمومی را جدی بگیرید و با مشاهده علایمی چون تب، سردرد، ضعف و درد عمومی بدن، خستگی شدید و ناراحتی قفسه سینه و اسهال، به طوری که بیمار برای چند روز توان خارج شدن از منزل را ندارد، به مراکز درمانی و بیمارستانی مراجعه کنید.

 

کودکان زیر ۵ سال، افراد بالای ۶۰ سال، مادران باردار، بیماران مزمن قلبی یا ریوی و کلیوی، بیماران دیابتی و دیالیزی و بیماران مبتلا به سرطان از جمله گروه هایی هستند که باید بسیار مراقب باشند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14063 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 2483 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
2 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان
3 تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
4 توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 ایران از آنفولانزای پرندگان پاک شد ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
6 سمنان و خراسان رضوی دو استان بدون آنفولانزای مرغی/ 60 تن تخم مرغ وارد شد ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
7 قیمت تخم مرغ افزایش یافت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8 آیا واقعاً آنفولانزای مردانه وجود دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهاده‌ها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
10 پیشگیری از آنفولانزا با نوشیدن چای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای لاغری بیش از حد چه بخوریم؟ لاغر و استخوانی هستید؟ خسته‌اید از بس به دنبال لباس‌هایی گشته‌اید که کمی چاق‌تر نشان‌تان بدهند؟ لباس‌هایی که دوست دارید، در تن‌تان زار می‌زنند؟ به انواع و اقسام توصیه‌های چاقی که هر کدام از اقوام و فامیل تجویز کرده‌اند، عمل کرده‌اید اما بی‌فایده بوده؟
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامه‌های کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آن‌ها بود.
بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .