سازمان حمایت اعلام کرد؛
مواد غذایی و لوازم یدکی صدرنشین کالای قاچاق


پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام سازمان حمایت، در هفت ماه امسال، بیشترین قاچاق مربوط به مواد غذایی، لوازم یدکی و لاستیک، کالاهای موضوع تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق، رایانه و قطعات آن و لوازم خانگی بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، علیرضا رستمی اظهار کرد: از ابتدای سال‌ جاری تا پایان مهرماه،‌ ۳۰۰ ‌هزار و ۴۵۱ مورد بازرسی برای مقابله با عرضه، نگهداری و فروش کالاهای قاچاق در سطح کشور انجام شده ‌است.
 
وی افزود: در نتیجه این بازرسیها طی مدت یاد شده، ۵ هزار و ۱۳۸ پرونده قاچاق به ارزش بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال تشکیل شده است.
 
مدیرکل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایه ای سازمان حمایت با اشاره به اینکه تمام پرونده‌های متخلفین پس از تحقیقات تکمیلی، جهت تعیین تکلیف در اختیار تعزیرات حکومتی استان‌ها قرار گرفته است، تصریح کرد: تحقق قانون مبارزه با قاچاق کالا مستلزم اراده جدی، هماهنگی و همکاری متولیان و مسئولان امر مبارزه با قاچاق است.
 
به گفته رستمی، بیشترین کالای قاچاق کشف شده در هفت ماهه امسال، مواد غذایی و خوراکی، لوازم یدکی و لاستیک، کالاهای موضوع تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق، رایانه و قطعات آن و لوازم خانگی بوده است.
 
وی ضمن تأکید بر اینکه همه سازمان‌های مسئول در مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطابق قانون باید همکاری شایسته‌ای با هم داشته باشند تا پیگیری‌ها به نتیجه برسد، خاطر نشان کرد: کنترل و رصد واردات و صادرات کالا با هوشیاری هرچه بیشتر، علاوه بر تشدید نظارت‌های مستمر و هدفمند، می‌تواند مسیر را برای فعالیت مطلوب‌تر تولیدکنندگان و بازرگانان فراهم کند.
 
مدیرکل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایه ای سازمان حمایت در ادامه با بیان اینکه تلاش جدی صورت می‌گیرد تا شکایات ثبت شده در زمان قانونی آن رسیدگی شود، اعلام کرد: در هفت ماهه امسال ۱۲۱ هزار و ۸۷۰ فقره گزارش و شکایات مردمی اعم از حقیقی یا حقوقی از تخلفات واحدهای صنفی و غیرصنفی براساس نوع تماس به صورت حضوری، تلفنی، کتبی و سامانه ۱۲۴ ستادهای خبری سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانها دریافت و بررسی شده است.
 
رستمی با اشاره به روند کاهش ۸ درصدی تعداد شکایت ثبت شده در هفت ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته یادآور شد: سامانه رسیدگی به شکایات مردمی ۱۲۴ مستقر در سازمانهای صمت استانها به‌ صورت شبانه‌روزی تمام وقت آماده دریافت و رسیدگی فوری به شکایات شهروندان در زمینه تخلفات اقتصادی در سراسر کشور است که در این راستا کارشناسان و بازرسان ضمن دریافت سریع شکایت ضمن پیگیری آنها نتایج اقدامات انجام شده را در اسرع وقت در سامانه درج می‌ کنند. همچنین شهروندان قادر خواهند بود با دریافت کد پیگیری از نتیجه شکایت خود در حداقل زمان ممکن مطلع شوند.
 

خبرنگار: محمد صالحی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14498 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر بازدید: 1220 ساعت: 8:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 «اندیشگاه شهر سالم» ایده‌ای که قابلیت طرح جهانی دارد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
7 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
9 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
10 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
11 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.