در جمع خبرنگاران عنوان شد:
کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال


پایگاه خبری لقمه: معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت می گوید: طی یک همکاری سه جانبه بین وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر صنایع غذایی وزارت صمت واردات دارو تا پایان سال به میزان 50 درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، گفت: در قالب این تفاهم‌نامه تلاش می‌شود تا به اهداف امسال در حوزه صنایع عمومی با رویکرد تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین دست یابیم.  پیرو نامگذاری امسال، اولین جلسه کاری وزیر صمت با مجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد و لذا در آن جلسه مکلف شدیم تا شاخص‌های صنعتی شدن تولید دانش بنیان و هم شاخص‌های دانش بنیان شدن تولیدات صنعتی را به عنوان دو راهبرد اصلی دنبال کنیم. 

وی بیان کرد: به دلیل اینکه تفاهم نامه مذکور یک تفاهم‌نامه عملیاتی باشد چند هدف‌گذاری خاص نیز مدنظر بود که یکی از آن موارد کاهش واردات دارو است. 

 معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه  ارزش واردات سالانه دارو حدود 2 میلیارد دلار است، افزود: طی همکاری با برخی از پتروشیمی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه داروهای بیوتکنولوژی و  همچنین  همکاری سه جانبه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر صنایع غذایی و دارویی وزارت صمت می‌توان کاهش 50 درصدی در حوزه واردات دارو را رقم زد. با کاهش 50 درصدی واردات دارو حدود 50 درصد یعنی یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی رقم خواهد خورد.

 وی گفت: بازارهای منطقه‌ای و بازارهای خوبی در سطح جهان برای داروهای با کیفیت ایرانی وجود دارد که از قبل هم تقاضا داشتند اما با توجه به اینکه تاکنون ارز 4200 تومانی به دارو اختصاص می‌یافت ترجیح بر این بود که این ارزبری برای مصرف داخلی باشد لذا با توجه به حذف ارز ترجیحی و اعمال آن به روش‌های دیگر ما می‌توانیم از ظرفیت تولید دارویی کشور در بازاریابی صادراتی نیز استفاده کنیم. 

برادران با اشاره به انعقاد یک تفاهم نامه دیگر بین وزارت صمت و سازمان غذا و دارو گفت: در این تفاهمنامه مقرر شده است تا هزینه‌های تحقیق و توسعه در قیمت‌گذاری محصولات  اعمال شود که این مهم کمک می‌کند تا واحدهیا صنعتی هزینه‌هیا بیشتری را جذب نیروهیا دانش بنیان کنند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14718 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين بازدید: 1118 ساعت: 3:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
5 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟