خوردن ویتامین ها و مکمل ها برای اکثر افراد بی فایده است


پایگاه خبری لقمه: میلیون‌ها نفر هر روز ویتامین‌ها و مکمل‌ها را به امید جلوگیری از بیماری قلبی و سرطان مصرف می‌کنند، اما یک گزارش جدید نشان می‌دهد که شواهدی برای حمایت از این رویکرد وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مدیسن نت نوشت: در حالی که تحقیقاتی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف مولتی ویتامین روزانه ممکن است کمی خطر سرطان را کاهش دهد، مطالعه جدید نشان می‌دهد که شواهد کافی وجود ندارد که بگوییم مکمل‌ها می‌توانند به پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان کمک کنند.

 
با این حال، شواهد کافی وجود دارد که نشان می‌دهد مکمل‌های بتاکاروتن ممکن است در واقع خطر ابتلاء به سرطان ریه را افزایش دهند، به ویژه در میان افرادی که در معرض خطر هستند، و همچنین ممکن است احتمال مرگ بر اثر بیماری قلبی را افزایش دهند. علاوه بر این، ویتامین E هیچ مزیتی برای پیشگیری از سرطان یا بیماری قلبی ندارد.
 
اینها نکات اصلی گزارش جدید کارگروه خدمات پیشگیرانه ایالات متحده است، هیئتی مستقل از کارشناسان ملی که به طور منظم توصیه‌های مبتنی بر شواهد را در مورد مسائل بهداشتی پیشگیرانه ارائه می‌کنند.
 
دکتر «مایکل بری»، نایب رئیس کارگروه، هشدار داد: «این یک پیام منفی نیست، و نمی‌گوید که در مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی مزایای پیشگیری از سرطان یا بیماری قلبی وجود ندارد. بلکه ما خواستار تحقیقات بیشتر با پیگیری طولانی‌تر هستیم.»
 
این توصیه‌ها بر اساس بررسی ۸۴ مطالعه در مورد مولتی ویتامین‌ها، مکمل‌ها، و بیماری‌های قلبی عروقی و خطر سرطان در بزرگسالان سالم است که بین ژانویه ۲۰۱۳ و فوریه ۲۰۲۲ منتشر شده است.
 
تحقیقات نشان داد در بین افرادی که مولتی ویتامین مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که از قرص‌های ساختگی یا دارونما استفاده می‌کنند، خطر ابتلاء به سرطان ۷ درصد کاهش می‌یابد.
 
نکته مهم این است که توصیه‌های جدید برای افرادی که کمبودهای تغذیه‌ای یا نیازهای ویژه دارند، مانند زنان باردار که به اسید فولیک نیاز دارند، اعمال نمی‌شود.
 
محققان توصیه می‌کنند به جای مصرف ویتامین‌ها، بر پیروی از یک رژیم غذایی متعادل که سرشار از میوه‌ها و سبزیجات است، ورزش منظم و انجام تست‌های غربالگری توصیه شده برای کمک به پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان تمرکز کنید.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14882 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير بازدید: 817 ساعت: 9:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
2 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
3 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
4 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
5 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
7 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌های مفید را بشناسید افراد زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و...

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.