بررسی و تصویب نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران


پایگاه خبری لقمه: سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: نظام نامه امور حلال در نخستین جلسه شورای راهبردی حلال پس از بررسی تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از سازمان ملی استاندارد ایران، در نخستین جلسه شورای راهبردی حلال که با حضور مهدی اسلام پناه، معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران، پیش از ظهر امروز برگزار و نظام نامه امور حلال پس از بررسی تصویب شد.

معاون رییس جمهور در ابتدای این جلسه با گرامیداشت هفته دولت، تلاش شبانه‌روزی، سخت کوشی و انجام سفرهای بی نظیر استانی دولت مردمی سیزدهم را ستودنی دانست و گره نزدن اقتصاد  کشور را به نتایج برجام از جمله تمایزات این دولت برشمرد.

اسلام پناه در این جلسه به نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران اشاره کرد و گفت: این نظام نامه به منظور ایجاد وحدت رویه و ساختارمند کردن وظایف و ماموریت‌های این سازمان در امور حلال و همچنین تعیین جایگاه و سطوح سازمانی امور حلال و نحوه تعامل با سایر نهادها و ارکان در کل کشور تهیه شده است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که این سازمان را به‌عنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال معرفی کرده است اظهار داشت: همه ارکان سازمان ملی استاندارد ایران باید قاطعانه برای اجرای این نظام نامه با یکپارچگی و وحدت رویه، برای تسریع در امور حلال کشور تلاش کنند.

اسلام پناه با بیان اینکه باید سایر نشان‌های حلال در کشور متمرکز شده و ذیل نشان حلال سازمان ملی استاندارد ایران تعریف شود افزود: برای رتبه‌بندی و گرید نشان‌ها باید اهتمام ورزید تا همه دارندگان نشان حلال در یک صف قرار نگیرند.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران، با اشاره به واگذاری صدور مجوز گواهی حلال به این سازمان گفت: با وجود ظرفیت بالای این بخش در بازارهای جهانی، ایران می‌تواند سهم عمده‌ای از تجارت حلال را به خود اختصاص دهد.

در ادامه آیت‌الله مبلغی به‌عنوان ناظر فقهی حلال کشور، همکاری و تعامل سازنده با سایر تشکل‌های ملی و بین‌المللی فعال در حوزه حلال  برای هم‌افزایی و تشریک مساعی و پرهیز از موازی کاری با استفاده از ظرفیت‌های این شورا را ضروری دانست.

در این جلسه نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران پس از بررسی و تبادل نظر به تایید اعضای شورای راهبردی حلال رسید.

به استناد تبصره 2 ماده 7 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران به‌عنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال موظف است به‌منظور حصول اطمینان از انطباق استانداردهای حلال با موازین فقه اسلامی و نظارت بر اجرای آن یک فقیه مجتهد متجزی صاحب‌نظر در مسائل حلال به شورای نگهبان، پیشنهاد و پس از تایید فقهای شورای نگهبان با حکم رئیس سازمان برای چهار سال منصوب کند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14927 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور بازدید: 574 ساعت: 12:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه‌اندازی سامانه «مردم‌دار» برای اعلام تخلفات کیفی کالاها ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
3 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
4 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
6 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
7 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
8 تحول لوازم برقی خانگی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۴ شهريور
9 بهداشت تاسیسات گردشگری در سطح استاندارد است/رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
10 کاهش قدرت خرید مردم باعث رونق ماست بندی ها شده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟