آخرین وضعیت سرمازدگی در باغات + پنج توصیه


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه شدت سرمازدگی سال گذشته از امسال بیشتر بود، به کشاورزان و باغداران برای مقابله با سرمازدگی توصیه‌هایی کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسین آهنی مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه میزان سرمازدگی امسال به شدت سال‌ گذشته نبود، گفت: هشتم فروردین امسال طی نامه‌ای به استان‌ها ابلاغ کردیم و اطلاع‌رسانی‌های لازم نیز در این خصوص صورت گرفت. همچنین ستاد مدیریت بحران تشکیل شد. در ۱۹ استان شمالی، غربی و شمالغرب سرمازدگی داشتیم و توصیه‌هایی در بخش زراعت و باغداری نیز شد.

 
وی با اشاره به اینکه پنج راهکار برای مقابله با سرمازدگی به کشاورزان توصیه کردیم، گفت: چون شدت سرما بسیار بالا نبود، در بخش زراعت استفاده از کودهای کلرید پتاسیم با پتاس ۶۰ درصد را پیشنهاد دادیم. همچنین در مناطقی که کف باغ علف هرز بود، توصیه کردیم که علف‌ها را بدون شخم‌زدن جمع آوری کنند، زیرا هرچه بافت خاک سفت‌تر باشد انتقال حرارتی کمتر می شود.
 
مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: همچنین پیشنهاد کردیم باغداران در مناطقی محدودیت منابع آبی وجود ندارد، آبیاری تا حداقل ۲۰ سانتی‌متر را انجام دهند.
 
وی در ادامه گفت: پیشنهاد کردیم که باغداران از مواد شیمیایی مانند محلول‌های ضدهسته یخ در باغات استفاده‌ کنند. تاثیرگذاری آن ۲۴ ساعته و ماندگاری آن ۷ تا ۱۰ روز است.
 
آهنی عنوان کرد: در مناطقی که دما بالای صفر بود، آتش و دود را پیشنهاد دادیم. سرمازدگی در دمای بالای صفر و یخ‌زدگی در دمای زیر صفر رخ می‌دهد. بنابراین می‌توان در مناطقی که سرمازدگی داریم با ایجاد آتش در پیت‌های حلبی و جابه‌جایی هوای گرم و سرد از باغات حفاظت کنیم.
 
وی همچنین افزود: استفاده از هیترها و دمنده‌های حرارتی و نصب آن در پشت ماشین‌های کشاورزی  نیز از دیگر پیشنهادات بود.
 
مدیرکل مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد: ۱۲ و ۱۳ فروردین در ۱۹ استان سرمازدگی داشتیم و اطلاع‌رسانی‌های لازم نیز صورت گرفت. فعلا در دوره ارزیابی هستیم و برآورد خسارت حدودا ۲۰ روز طول می‌کشد. تنها گزارشی که از خسارت داریم از استان کردستان و برخی باغات میوه است.
 
وی در پایان گفت: هفته آینده به احتمال زیاد سرمازدگی آنچنانی نخواهیم داشت. شاید در برخی مناطق موج سرما و برف را داشته باشیم ولی تاثیری بر درختان نخواهد داشت.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15160 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين بازدید: 414 ساعت: 1:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
2 هر نوع میوه را باید کیلویی چند بخرید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
3 کوتاهی دولت در پرداخت خسارت کلزاکاران ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
4 وضعیت تولید مرکبات مناسب است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
5 افزایش 7 درصدی تولید مرکبات در راه است/ راهکارهای جدید برای مقابله با سرمازدگی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 خسارت باغداران شمال پرداخت شده است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
7 پیاز اشک مردم را درآورد/ افزایش ۹ برابری قیمت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
8 خسارت 279 میلیارد ریالی سرما به محصولات کشاورزی استان بوشهر ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
9 سرمازدگی گوجه‌فرنگی خوزستان وبهبهان‌/ وزارت کشاورزی باید از گرانی جلوگیری کند ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
10 گرانی و کمیابی چای شمال ۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
رابطه جنسی بهتر با این برنامه غذایی 10 تا از بهترین غذاهایی که در داشتن روابط جنسی بهتر در هر سن و در هر مرحله از زندگی به شما کمک می کند را معرفی می کنیم.
اگر اضافه وزن دارید، بخوانید کاهش وزن به ویژه در ناحیه شکم از طریق رژیم غذایی یا ورزش و یا هر دو این عوامل، موجب بهبود چشمگیر در کیفیت خواب افراد می شود.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.