کاهش وزن با نفس عمیق!


پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد راه های کاهش وزن به گفتگو پرداخت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در برنامه «مادر کودک» شبکه سلامت سیما، گفت: از نظر علمی ثابت شده مصرف غذاهای فست فود با تأثیرات منفی بر روی خلق و خوی افراد همراه است، بنابراین اگر می‌خواهید خلق و خوی خوبی داشته باشید از غذاهای خانگی بر پایه سبزیجات و گوشت سفید استفاده کنید.

 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: نفس‌های عمیق بکشید. یکی از مهم‌ترین توصیه‌های ما متخصصین تغذیه، در کنار خوب جویدن، خوب نفس کشیدن است، زیرا تنفس کوتاه متابولیسم بدن را کاهش می‌دهد. با کشیدن نفس عمیق، سیکل کرپس فعال می‌شود و فرایند چربی سوزی بدن بهینه و سریع‌تر می‌شود.
 
رضایی توصیه کرد: روزی ۵ بار و هر بار، ۵ دقیقه نفس عمیق بکشید تا سالم‌تر باشید، این توصیه به خصوص در افرادی که به دلیل کهولت یا بیماری، توانایی تحرک ندارند از اهمیت بیشتری برخوردار است.
 
این متخصص تغذیه افزود: برای طعم دار و مزه دار کردن غذا، به جای نمک، از ادویه جات و همچنین ترشیجاتی مانند آبغوره و آبلیمو استفاده کنید و از همه گروه‌های غذایی به طور متعادل مصرف کنید.
 
رضایی در خصوص داروهای کاهنده وزن گفت: خوشبختانه داروهای محرکی که باعث کاهش اشتهای افراد می‌شدند، چندین سال است که ممنوع شده‌اند زیرا اثرات سو بر روی سیستم گردش خون و اعصاب فرد داشتند. دسته دوم، داروهای دفع کننده چربی هستند که ۳۰ درصد چربی مصرف شده در یک وعده را از راه مدفوع و پوست، از بدن خارج می‌کنند و باعث چرب شدن مدفوع می‌شوند. این داروها به همراه چربی دفعی، ویتامین‌های محلول در چربی را نیز از بدن خارج می‌کنند. همچنین در بیماران کبدی با تجویز داروی ال کارنیتین، باعث تزریق چربی به میتوکندری سلول‌ها و به دنبال آن، باعث بالا رفتن سوخت و ساز چربی می‌شوند. دقت کنید که استفاده از ال کارنتین بدون ورزش و تحرک کافی، کارآمد نخواهد بود.
 
وی به کسانی که می‌خواهند وزن خود را افزایش دهند توصیه کرد: در اتاق خنک غذا بخورید تا اشتهایشان زیاد شود، همچنین استفاده از ترکیبات زینک پلاس در همه افراد و مخصوصاً در کودکان، باعث افزایش وزن می‌شود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15359 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور بازدید: 373 ساعت: 2:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
3 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
6 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
7 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
چرا به آسانی نمی‌توان لاغر شد؟ خیلی‌ها شکایت دارند که با آب‌خوردن هم چاق می‌شوند. می‌گویند حتی اگر چیزی نخوریم و فقط نفس بکشیم باز هم چاق می‌شویم. اما این شکایت‌ها منحصر به چاق شدن نیست و کم کردن وزن هم برای خودش داستان دیگری است.
ماست بستنی چه ویژگی هایی دارد اگر بابت سلامت ماست‌بستنی‌ها نگران هستید، دانستن چند نکته به شما کمک می‌کند تا خوراکی سالم‌تری داشته باشید.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.