دیناروند وضعیت ۱۲ شرکت آب معدنی متخلف را تشریح کرد؛
آب معدنی دماوند پاسخگوی تخلف خود در دستگاه قضایی باشد


دیناروند با بیان اینکه خط تولید آب معدنی «دماوند» پلمپ شده بود اما این شرکت همچنان به تولید ادامه می داد، از روند مقابله این شرکت با نهادهای قضائی و نظارتی، انتقاد کرد.

به گزارش لقمه، رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو، سه شنبه در جمع خبرنگاران در مورد دستور وزارت بهداشت مبنی بر توقف خط تولید آب معدنی دماوند و اینکه از طرف این شرکت اعلام شده که چون تخلفشان سنگین نبوده فقط اخطار دریافت کرده اند، گفت: اخطار نبود. ما آن زمان اعلام کردیم از ۳۱۱ نمونه ای که از خط تولید شرکت های تولید آب معدنی گرفیتم، ۳۷ مورد مشکل داشت که ۱۲ مورد آن باید خط تولیدشان متوقف می شد. ضمن اینکه به شرکت هایی که باید خط تولید خود را متوقف می کردند، اخطار داده شد که ضمن توقف تولید و توزیع محصولات خود، تولیدات خود را از سطح بازار جمع آوری کنند.

وی با بیان اینکه در صورتی که اصلاحات آنها مورد تایید سازمان غذا و دارو بود اجازه ورود مجدد به بازار را می یافتند، گفت: یکی از این شرکت ها متاسفانه اخطار را رعایت نکرد و خط تولید خود را به رغم اینکه توسط بازرسین دانشگاه پلمپ شده بود، فعال کرد و به تولید و توزیع آب معدنی ادامه داد و اقدامی هم برای جمع آوری محصولاتش از بازار انجام نداد.

دیناروند با بیان اینکه در بازرسی مجدد به جهت اینکه اخطار قبلی را رعایت نکرده بودند خط تولید این شرکت مجدد پلمپ شد و ما ناچار شدیم به مردم اطلاع دهیم، اظهار کرد: ما علاقه مند نیستیم که فعالیت صنایع را در بازار به خطر اندازیم اما این تا زمانی است که آنها دستورات سازمان غذا و دارو در مورد سلامت مردم را رعایت کنند.

 وی ادامه داد: شرکت تولید آب معدنی دماوند از سال گذشته موظف شده بود تولید آب معدنی را متوقف و آب آشامیدنی تولید کند زیرا تولید آب معدنی زمانی است که بسته بندی آب بدون هیچ گونه اصلاحی در خط صورت بگیرد و نیازی به تصفیه فیزیکی و شیمایی، اُزن زدن و فیلتراسیون های شدید نباشد.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه آب معدنی دماوند برای ورود مجدد به بازار باید به تولید آب آشامیدنی تبدیل می شد، خاطر نشان کرد: تولیدات این شرکت آلودگی میکروبی داشت و به آنها اعلام شد اما متاسفانه رعایت نکردند و بنابراین باید پاسخگوی تخلف خود در دستگاه قضائی باشند.

دیناروند حضور دوباره این شرکت در بازار را منوط به انجام اصلاحات اعلام کرد.

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر ادعای مدیر بازرگانی این شرکت که خط آب معدنی را متوقف کرده بودند و تولید نمی شد، گفت: فیلمبرداری بازرسان ما نشان می دهد این شرکت همچنان به تولید آب معدنی ادامه می داده است. ضمن اینکه مردم هم خودشان می دانند که در ۱۰ روز اخیر این آب معدنی در بازار موجود بوده و در ۱۰ روز اخیر هم تولید داشته اند.

وی تصریح کرد: به نظرم گستاخی است و به هیچ وجه برای ما قابل پذیرش نیست که شرکتی بزرگ که یک چهارم بازار آب بسته بندی شده کشور را در اختیار دارد با دستگاه قضایی مقابله کند. مسلما این نه به نفع آنها و نه به نفع سلامت مردم نیست. باید ضوابط را رعایت می کردند و اگر رعایت کرده بودند امروز در بازار حضور داشتند.

دیناروند در مورد اینکه آیا ۱۲ شرکت متخلف دیگر ایرادات را اصلاح کرده اند، تاکید کرد: هر کدام از این شرکت ها که در بازرسی مجدد معلوم شود که دستور توقف را رعایت نکرده اند بدون شک به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره قدم بعدی وزرات بهداشت در حوزه غذا و دارو با بیان اینکه نظارت ما ضربتی نیست و دائمی است، تاکید کرد: هر جا مشکل ایجاد شود وارد صحنه می شویم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8243 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور بازدید: 2056 ساعت: 12:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
7 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
8 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.